About Uroborus

Αρχαίος σύμβολος που παριστάνω το Δράκο που δαγκώνει την ουρά του. Συμβολίζω έτσι την αιωνιότητα και την ομάδα. Μόνο αυτά; Όχι, αλλά διαβάζετε ένα σύντομο βιογραφικό μου.

Καθότι απασχολημένος να δαγκώνω την ουρά μου και καθότι επί του παρόντος έχω τυλιχτεί γύρω από την υδρόγειο ώστε να την προστατεύω, τα κείμενα που θα διαβάζετε τα γράφει ο σύντροφος που έχει αναλάβει το hosting μου (σε ένα tattoo για την ακρίβεια – μην φαντάζεστε κάτι σε κατοικίδιο)

Μπορείτε να επικοινωνήσετε φυσικά μαζί μου μέσω email ή να διαβάσετε την περιγραφή μου ως έννοια στη Wikipedia. Αν παρόλα αυτά επιμένετε να μάθετε για τον προσωρινό μου φιλόξενο Blogger (για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να μαντέψω) ΟΚ. Θα σας καταλάβω και παραθέτω τα σχετικά για τις συστάσεις.

Πως βγάζει το ψωμί του ο Uroborus

Πιστεύετε σοβαρά ότι οι δράκοι τρώνε ψωμί; Αν ναι τότε συνεχίστε. Στις λιγοστές πάντως περιπτώσεις που πρέπει να το πληρώσουν αρθρογραφούν κυρίως για Internet και ακόμα πιο κυρίως για business Internet, Internet Marketing και άλλα τέτοια φοβερά και τρομερά – εξ ου και το κόλλημα με το θέμα. Τον ελεύθερό τους χρόνο -που σημαίνει όταν δεν δαγκώνουν την ουρά τους- μιμούνται τα συμπαθή τετράποδα και την κυνηγάνε. Αυτό σε κάποιους κύκλους μεταφράζεται και ως project management πάλι σε Internet-ικά projects. Απόψεις… Για τρία ολόκληρα χρόνια διατήρησαμε τη θέση New Media Manager στην Boussias Communications, καθώς και τις στήλες μας στο PC World (εξ ου και η άδεια για την αναδημοσίευση) καθώς και την αρχισυνταξία του Netsphere της Smart Press.

Κάπου στο σωτήριο έτος 2007 (ναι λίγο πριν την κρίση) ενταχθήκαμε στο δυναμικό της  Atcom στην οποία αναλάβαμε καθήκοντα Business Development Director και εν συνεχεία Executive Directors, Υπεύθυνοι Προπαγάνδας και Managing Consultants.

Φύγαμε για μία καλή βόλτα στη Leo Burnett και εν συνεχεία στους The Newtons, ξαναγυρίσαμε και πλέον ανήκουμε στο δυναμικό της Publicis Groupe όπου είμεθα Head of Digital (εγώ – ο δράκος φυλάει τα νώτα μας)

 

Αν θέλετε και παραπάνω επαγγελματικά στοιχεία μπορείτε να μάθετε. Αν πάλι θέλετε περισσότερα προσωπικά μπορείτε να με ρωτήσετε αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα σας απαντήσω (εκτός αυτού συνηθίζω να απαντάω με ερωτήσεις)

Τι αρέσει στον Uroborus

Οι μηχανές (και έχει χάσει δύο μέσα σε ένα χρόνο)
Το junk food (και του το έχουν κόψει)
Οι tequiles (και σιγά μην του τις κόψουνε)
Οι παλιοί τους φίλοι
Οι νέοι τους φίλοι
Η Ιωάννα
roy31.jpgΟ Roy (που έφυγε αλλά είναι πάντα στις καρδιές μας)
Η κοινωνική κριτική και το πολιτικό κουτσομπολιό με το Γρηγόρη και λίγους ακόμα εκλεκτούς φίλους
Το να απαντάει με ερωτήσεις
Τα κόμικς

Τι δεν αρέσει στον Uroborus

Το να του απαντάνε “γιατί έτσι” (εξαιρούνται τα παιδιά του Netsperado)

Το να τον ρωτάνε “εσύ τι θα έκανες στη θέση του;” (δεν θα ήτανε στη θέση του)

Η tequila με πάγο (χαλάει τη γεύση της οριστικά γι αυτό την πίνουμε μόνο παγωμένη)

Οι ιππότες (στρογγυλής ή άλλης τραπέζης)

Οι τράπεζες (με ιππότες ή χωρίς αυτούς)

(Οι κατάλογοι συμπληρώνονται ακόμα)

“The Ouroboros, also spelled Oroborus, Uroboros or Uroborus, is an ancient symbol depicting a serpent or dragon swallowing its own tail and forming a circle. It has been used to represent many things over the ages, but it most generally symbolizes ideas of cyclicality, primordial unity, or the vicious circle. (See more… Uroboros )

17 replies

  1. πως έχασες δύο μηχανές μέσα σε ένα χρόνο;

  2. Να σας πω Elena (thnx για το ενδιαφέρον). Την μία μου την έκλεψαν (TDM 850) την άλλη την έσπασα στην καρότσα ενός αγροτικού (Varadero). Φοβερό σερί δεν μπορείς να πεις…

  3. Δεν ήξερα ότι την πρώτη σου την έκλεψαν, φίλε. :-( Πρέπει να νιώθει πολύ χάλια κανείς άμα του συμβεί κάτι τέτοιο. Βρε, μήπως να έβαζα (άλλη μια) κουλούρα; Κάνα extra πεταλάκι; Αγχώθηκα τώρα.

  4. Εχμμμ αγχώσου γιατί εγώ είχα και Spyball συναγερμό και πάλι… (εδώ στα μέρη μας τις φορτώνουν σε φορτηγάκι…)

    Πρόσεχέ το baby φίλε…

  5. Γειά σου φιλάρα. Ούτε κι εγώ ήξερα για το blog σου. Ζηλεύω τώρα καθ’ότι μεταξύ άλλων είσαι και φοβερός μάστορας. Μην με ρωτήσεις τι κάνω. Δεν έχω απάντηση…

  6. Ουροφάγε, αυτό το όνομα μου θυμίζει λίγο θεοσοφία και αποκρυφισμό. Πές μου πως δεν έχεις σχέση με Μπλαβάτσκυ και τα τοιαύτα. Στο τέλος ξέρεις που οδήγησαν, στο σπήλαιο της Παιανίας και τελικά στον Κορυδαλλό.

  7. Θυμίζει πολλά αυτό το σύμβολο Γιώργο. Εν μέρει δίνω μία περιγραφή του αλλά σίγουρα δεν έχω σχέση με τα Σπήλαια στην Παιανία. Και να περάσω απο Κορυδαλλό σίγουρα δεν θα είναι για Θεοσοφία και αποκρυφισμό. Ελπίζω να σε καλύπτω

  8. εμμμ
    δεν θέλω να σε πικράνω αλλά δεν βρίσκω πουθενά το mail σου
    Θα με βοηθήσεις ?

  9. yeap pvanikiotis at gmail dot com… (και όντως δεν το έχω πουθενά)…

  10. Σύντροφε και ο Μάνθος είναι μέλος της παρέας; Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί τον γνωρίζω από τα χρόνια του αγώνα και της επανάστασης (ε;). Άντε με βάλατε στο τρυπάκι να γίνω και γω Bloggανθρωπος. Τα λέμε αδέρφια ………

  11. “τα παιδιά του Netsperado” ? …. :)

  12. Most Greek MPs shared two billion euros in kickbacks, but Siemens, Pasok, and Nea Democratia refuse to publish their names. The rest MPs are also guilty, because enenthough they heard the suitcases of cash whistling around them, they did not blow their whistle. If Greeks were dragged to elections under omerta conditions, the safest route would be to not vote for any incumbent.

  13. Παρακαλώ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου, Ευχαριστώ

  14. RIP mate. Ευχαριστούμε για όλα…

  15. Καλό ταξίδι αγορίνα μου.

Trackbacks

  1. Περικλής Βανικιώτης-Συνέντευξη στο We Go Web | We Go Web !

Leave a comment