Snort

snort.jpg “Α sudden exhalation through the nose or muzzle, or the sound such an exhalation produces” Η αγαπημένη παρέα του Δράκου καθότι ότι πιο κοντινό στην χαρακτηριστική του συνήθεια να βγάζει φλόγες από τη μουσούδα / μύτη. Αν η παραπάνω αγγλική έκδοση είναι μια συνοπτική περιγραφή του “όρου” ο καλύτερος εκφραστής της είναι ο παλιός “αδικαιολόγητα βίαιος” ήρωας comics του οποίου τη φωτογραφία θαυμάζετε μόλις τώρα.

“Κάτω” από αυτή τη βινιέτα ή tag ή label (ή ότι άλλο ανακαλυφθεί για την ταξινόμηση των κειμένων) φιλοξενούνται όχι μόνο πρωτότυπα αλλά και ήδη δημοσιευμένα διφορούμενα, ενιότε παραληρηματικά, ενίοτε ψυχοφθόρα και εν πάση περιπτώση κείμενα που συνοδεύονται εμμέσως πλην σαφώς από το σχετικό -για καλό ή για κακό- “ρουθούνισμα”. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται

Εξ Επαγωγής

Η στήλη που φιλοξενείται στο PC World υπογράφεται από το alter ego του Uroborus. Θίγει και αυτή θέματα Δικτύου -ή ετσι θέλει να νομίζει – και λόγω του σκοτεινού παρελθόντος της και του ακόμα πιο σκοτεινού μελλοντός της επιβάλλεται να έχει δική της σελίδα. Εκτός αυτών το copyright εξακολουθεί να το έχει το περιοδικό και αυτό δεν αλλάζει.

Netsphere / Editorial

Το newsletter έχει τη δική του άποψη για τα τεκτενόμενα. Καλώς ή κακώς..

Akrothigws

Καινούριο “απόκτημα” στο περιοδικό Marketing Week. Αυστηρά Internet Business (οψόμεθα)

2 replies

  1. Pou eisai ore Drake? Diakopes?

  2. Hi my loved one! I want to say that this post is awesome,
    nice written and include approximately all significant infos.

    I’d like to look extra posts like this .

Leave a comment