Ασύμμετρες παπάρες

Θα έσκαγα άμα δεν το έγραφα. Εγώ, ένας λάτρης της αναζήτησης εκφράσεων που θα είναι καλυμμένα μπινελάκια, υποκλίνομαι στο μεγαλείο της Πολιτείας που με υποχρεώνει να αναφωνήσω “Παπάρες”. Ασύμμετρες όμως. Και επειδή κάποιοι γνωστοί και φίλοι αναρωτιούνται οφείλω να δώσω και κανά – δύο εξηγήσεις.

Το λοιπόν. “Όχι” το Blog δεν έκλεισε. Ο Uroborus όμως δεν αποτελεί προιόν εργασίας αλλά προσωπικών ξενυχτιών. Ως εκ τούτου διαθέτει τα δικά μου κουσούρια και όχι τα επαγγελματικά. Ως φίλος λοιπόν και γνωστός ενίοτε χάνομαι για κάποια διαστήματα. Όσοι με ξέρουν το ξέρουν και όσοι το αποδέχτηκαν είμαστε ακόμα καλοί φίλοι. Κάποιοι άλλο με μπινελικιάζουν σε τακτά χρονικά διαστήματα αλλά και πάλι με καταλαβαίνουν. Και ο Uroborus υποδέχεται φίλους και γνωστούς και συνοδοιπόρους. Οι απλοί αναγνώστες μπορούν να με διαβάζουν στα επίσημα έντυπα. Κατά τα άλλα είμαι εδώ, ότι επέστρεψα από διακοπές. Λόγω του κλίματος όμως δεν σκοπεύω να επεκταθώ. Κάποια άλλη στιγμή ίσως…

Το λοιπόν επίσης (Β ). Όχι δεν γράφω με αφορμή την τραγωδία. Και αν πρόκειται στο μέλλον να γράψω δεν θα γράψω δακρύβρεχτα. Στο μέλλον όμως. Γιατί κάποιος θα πρέπει και στο μέλλον να θυμάται. Έστω για να μην απορεί. Επί παραδείγματι, δεν καταλαβαίνω σε ποιον προξενεί εντύπωση το ότι το συντονιστικό ρόλο στην κατάσβεση των πυρκαιών έπαιξε η TV. Μάλλον σε όποιον δεν θυμάται ότι επίσημος διαπραγματευτής με τον Ματέι ήταν ο κος Ευαγγελάτος.  Επίσης σε όποιον δεν θυμάται τι απέγινε εκείνος ο φοβερός επιθεωρητής Κλουζώ που θέλησε να κάνει τον Μπρους Γουίλις και να πιάσει από το αυτί το Ρουμάνο. Εγώ που θυμάμαι, λέω ότι αφού “ξεχάστηκε” τοποθετήθηκε στην Πολιτική Προστασία.

Το λοιπόν επίσης – επίσης (Γ). Σοβαρή τοποθέτηση σε αήδιες του στυλ “ασύμμετρες απειλές” δεν γίνεται. Γιατί τότε χάνεις δύο προνόμια. Το πρώτο της στοιχειώδους λογικής. Το δεύτερο του χλευασμού. Ως εκ τούτου δεν γράφω ούτε με αφορμή τις παραπάνω δηλώσεις – αν και θα έπρεπε.

Τα υπόλοιπα όλα θα έχουμε καιρό να τα πούμε.  Καλώς σας ξαναβρήκα -γιατί μου λείψατε.

Advertisements


Categories: Internet Life

13 replies

 1. Wellcome back. Όμολογώ ότι είχα αρχίσει να ανησυχώ. :)

 2. Είχαν και ένα καλό λοιπόν οι Ασύμμετρες Αηδίες τους.

  Καλώς γύρισες. :-)

 3. Καλώς τον (κι ας άργησε). Γουέλκαμ μπακ (χαφ και φορ) συντρόφους ουρομπορους.

  :)

 4. … να προσθέσω και την επικοινωνιακή”σκλύλευση” που προσπάθησε στον χαμό της Αμαλίας Γκινάκη ο κύριος που σήμερα είναι υπουργός, εισπράτοντας ένα ξεγυρισμένο χαστούκι από την μητέρα της.

  Καλώς ήρθες και απο μένα.

 5. … να προσθέσω και την επικοινωνιακή”σκύλευση” που προσπάθησε στον χαμό της Αμαλίας Γκινάκη ο κύριος που σήμερα είναι υπουργός, εισπράτοντας ένα ξεγυρισμένο χαστούκι από την μητέρα της.

  Καλώς ήρθες και απο μένα.

 6. Τρίμηνες διακοπές έκανες! Γιατί δεν το λες; :)

 7. Να στε καλά ρε παιδιά.

  @kaltsovrako. Ναι έχεις δίκιο το ξέχασα. Και πολύ σωστά το αναφέρεις. Λέω να αρχίσω να θυμάμαι κι άλλα τώρα…

  @tolis. Με τι μούτρα να ξεστομίσω για τρίμηνες διακοπές; Θα παίσουν οι servers και θα με βαράνε…

 8. Καλώς μας βρήκες λοιπόν, και σου λέμε ότι δεν αλλάξαμε όσο καιρό έλειπες.

  Ούτε εμείς… ούτε η πατρίδα μας. Η΄ μάλλον… η πατρίδα μας άλλαξε. Η διαχείριση της δεν άλλαξε.

  Όπως και να έχει, επέτρεψε μου να παραθέσω ένα άρθρο του Πανούτσου, για τις “Ασύμμετρες Απειλές”, το οποίο τα λέει όλα.

  Αν δεν το έχετε διαβάσει κάπου αλλού, ρίξτε του μια ματιά.

 9. Fotis θέλεις να με ταράξεις όπως πάντα έτσι; Ποια διαχείριση ρε φίλε; Πως να αλλάξει κάτι που δεν υπάρχει; το 90κάτι έβρεξε δύο ημέρες και είχαμε 15 νεκρούς και μέχρι πρόσφατα καθε Σ/Κ θέλαμε Google Analytics για να μετράμε νεκρούς στις Εθνικές -ο Θεός να τις κάνει- οδούς… Αλλά τα ξεχνάμε αυτά. Θέλεις να θυμηθούμε και μερικά ακόμα; Ξεκίνα και ακολουθάω.

  Ο Πανούτσος είναι από τους ελάχιστους που μπορεί να αποδώσει το μέγεθος των καραγκιόζηδων που κυκλοφοράνε ελεύθεροι. Και μη γελιέστε. Δεν ζουν αναμεσά μας εμείς ζούμε αναμεσά τους…

  @Bizwriter. Και εσύ καλώς ήρθες γιατί έλειπες και δεν μου άρεσε καθόλου.

 10. welcome back κι απο μένα :)

 11. Πολλά έγραψες. Άντε να κάνουμε και δουλειά γιατί μείναμε πίσω. Βρήκες τώρα το blog για να ανοίξεις κουβεντούλα…. Πίσω στο admin!

 12. Ουπς με πιάσανε πάλι. Δεν μπορώ είμαι ντεφορμέ. Άσε που διάβασα πάλι Πωλ Λαφάργκ και το “Δικαίωμα στην Τεμπελιά” και το ξανασκέφτομαι…

  Admin admin του λέγανε και του το παινεύανε

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: