Τρία νέα business units για την OgilvyOne

Τα νέα μέχρι το μεσημέρι θα κάνουν το γύρο του internet – καθότι επίσημες ανακοινώσεις- αλλά αφού συχνάζετε στη “σπηλία” βραδινές ώρες, οφείλουμε να σας τρατάρουμε κάτι πριν τα παραδοσιακά media.

Οι αλλαγές λοιπόν φίλες και φίλοι έρχονται και μας επηρεάζουν αλλά και τις φέρνουμε για να επηρεάσουμε. Αδυνατώ -φυσικά- να είμαι στο μυαλό της OgilvyOne, αλλά βλέποντας τη στρατηγική αναπροσαρμογή της υποδομής της και τα νέα Business Units δεν μπορώ παρά να δω μία κίνηση που μπορεί να εξελιχθεί και σε “ματ”.

 

Το είχαμε συζητήσει και σε πρόσφατο post και όπως βλέπετε δεν άργησε να επισημοποιηθεί. Οι υπηρεσίες της OgilvyOne που αφορούν το ψηφιακό marketing θα καθοδηγούνται πλέον και στην Ελλάδα μέσω τριων εξειδικευμένων επειχειρησιακών μονάδων.

Της OgilvyInteractive που θα καλύπτει τομείς όπως το ψηφιακό marketing, τα websites, το mobile marketing, τα rich-media banners και το e-mail marketing – και την οποία θα διευθύνει ο φίλος μου ο Πάνος Σαμπράκος (και Panos για όσους επισκέπτονται την Blogosphere και μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες στο Ελληνικό Internet – και όποιος πει για προμότες μπορεί να τραγουδήσει όσο θέλει)

Της Neo@Ogilvy με τη βαριά ευθύνη των digital & direct media, marketing μέσω μηχανών αναζήτησης, έρευνας, ανάλυσης και υπηρεσιών νέων και αναδυόμενων καναλιών που θα διευθύνει ο επίσης φίλος και επίσης Blogger Χρήστος Λάτος (Τα συγχαρητήριά μου Χρήστο).

Και της OgilvyAction η οποία θα προσφέρει πρωθητικές υπηρεσίες καθώς και υπηρεσίες ενεργοποίησης καταναλωτών (activation services) με βασικό στόχο να βοηθά τους marketers να κερδίσουν στο “Τελευταίο Μίλι” της οποίας τη διεύθυνση αναλαμβάνει η Ελένη Αργυροπούλου (για την οποία γνωρίζω τα λιγότερα και συνεπώς δεν θα σας πω αν διαθέτει Blog, αλλά τα συγχαρητήριά μου φυσικά θα της τα εκφράσω και online)

 

 

 

 

 

 Categories: Internet Life

2 replies

  1. Περιμενα ότι κάποια στιγμή θα ανοίξει το neo@ogilvy αλλά όχι τόσο γρήγορα.

    Τους εύχομαι καλή επιτυχία..

    ΥΓ. Ελπίζω το neo@ogilvy να δώσει ένα σπρωξιματάκι στο SEM, γιατί το χρειάζεται. :)

Trackbacks

  1. AboutSEO blog | Search engine marketing, internet marketing, social media, blogs and more… » Blog Archive » H OgilvyInteractive, OgilvyAction και Neo@Ogilvy τα νέα business units της OgilvyOne.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: