Φραπελιές και streaming

lulu-05.jpgΈκανα ένα διάλειμμα για διαφημίσεις -κυριολεκτικά- και επανήλθα. Όχι στην καλύτερή μου φόρμα – αλλά και ποιος τη θέλει την καλύτερή του φόρμα;

Πάω λοιπόν και βλέπω το MediaBlog και το banner-άκι για τις φραπ-ελιές και περνάω και μια βόλτα πρωινή από Nylon και τις άλλες δημοκρατικές δυνάμεις για να δω τα σχετικα comments. Φυσικά υπήρχαν. Πάντα υπάρχουν. Πάντα κάποιοι ασχολούνται όση δουλειά και να υπάρχει. Σε βαθμό που να νιώθω τύψεις που χάθηκα δύο μέρες. Sorry γκάις. Εγώ φωνάζω ότι το Internet θέλει συνέπεια και έπρεπε να είμαι εδώ. Κλείνω λοιπόν ραντεβού με όσους θέλουν για βραδινή κουβέντα περί συνέπειας και διαφορών bloggers και δημοσιογράφων και παραπέμπω με αφορμή τις φραπόκαταστάσεις στο site της Εrt. Έτσι, για να ταραχτώ λίγο και να αναρωτηθώ μαζί σας.

Άλφον. Γνωρίζει κανείς ότι αυτό το ρημάδι το site έχει Video Streaming για το CL; Και αφού το έχει (και αν δεν απατώμαι δεν της το χαρίζουνε – το streaming γιαί τα δικαιώματα είναι άλλο έργο) γιατί δεν φροντίζει να το διαφημίσει ελαφρώς; Δεν ξέρω τι λένε τα παιδιά για τα άλλα media. Εγώ ξέρω ότι είναι ανυπόφορο να ευαγγελίζεσαι ένα μέσο να μην το προωθείς. Εκτός και αν, όπως είχαν δηλώσει οι αρμόδιοι σε ένα δικαστήριο (για κάτι ασφαλιστικά μέτρα ντε…) πέρσι “το site είναι σε πιλοτική λειτουργία”. Μέχρι και η Πρόεδρος γέλαγε…

ΥΓ. Άσχετο με το παραπάνω αλλά όποιος θέλει update για τις μετακινήσεις μπορεί να βρει στο σχετικό post.

Advertisements


Categories: Internet Life

4 replies

 1. Επειδή καμμιά φορά τα πολλά τα λόγια είναι φτωχια, θυμίζω δύο γεγονότα του περασμένου Φθινοπώρου για όσους τα αγνοούν. Τα συμπεράσματα δικά σας.

  ….
  Και για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία, στις προτάσεις της προς το δικαστήριο η ΕΡΤ χαρακτηρίζει το σάιτ, το οποίο ανήκε στη Διεύθυνση Πολυμέσων, «πιλοτικό πρόγραμμα για μια περίοδο με σημαντικά γεγονότα (Ολυμπιακοί Αγώνες, Eurovision, Μουντιάλ)» και υπογραμμίζει πως η συγκεκριμένη δραστηριότητα «δεν προσιδιάζει στον δημόσιο χαρακτήρα της ΕΡΤ» και ότι «ούτε από τον ιδρυτικό νόμο αυτής (1730/1987) έχει υποχρέωση η ΕΡΤ να έχει τέτοια δραστηριότητα».
  ….
  ΤΟ ΠΑΡΟΝ – 22/10/2006 – http://www.paron.gr/v3/new.php?id=10603&colid=37&catid=28&dt=2006-12-31&search=%CA%DD%EA%E7%F2

  Google’s ad revenues in the UK will outstrip those of Channel 4 this year, the broadcaster’s chief executive Andy Duncan said yesterday, marking another milestone in the relentless rise of internet advertising.
  …….
  Mr Duncan said the problems afflicting traditional media companies were not just part of a cyclical trend. “There is deep structural change taking place,” he said. “If we want to protect the fantastic legacy of UK broadcasting, we need to wake up to this sooner rather than later.”
  Guardian – 2/11/2006 http://technology.guardian.co.uk/online/search/story/0,,1937130,00.html

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Channel 4 είναι δημόσιο κανάλι – http://en.wikipedia.org/wiki/Channel_4

  ΥΓ. Uroborus, εδω παραθετω και αλλα δυο links προς τις πηγες. Μπορείς να σβησεις το προηγουμενο

 2. ΟΚ Μπούλης έγινε. Αλλά εγώ δεν μπορώ να μην λέω πολλά λόγια :-))) Είμαι και οικοδεσπότης και φλύαρος

  Αυτές που παραθέτεις είναι ακριβώς οι δηλώσεις. Στη συνέχεια η Πρόεδρος του Δικαστηριού αναρωτήθηκε. “Δηλαδή εγώ τόσον καιρό που διαβάζω Ert.gr οι ειδήσεις είναι πιλοτικές;” Άλαλα τα χείλη..

  Για την ιστορία το δικαστήριο αφορούσε τους εργαζομένους στο site στους οποίους η Ert είπε να χαρίσει την ελευθερία τους εν όψει μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Μεγαλοψυχία δεν ονομάζεται αυτό; ε; ε; Ε;

 3. Το ότι η υπηρεσία streaming είναι διαθέσιμη μόνο εντός Ελλάδος, το βγάζει και σε άλλους που βρίσκονται εντός Ελλάδος, ή σ’ εμένα μόνο;

 4. @verbal

  Εμένα δεν μου βγάζει τίποτα…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: