Χρόνια πολλά Πρίγκιπα

Κατεβαίνοντας τη Συγγρού, χάζευα μελαγχολικός ένα Varadero. Τόλη – απλέ IT- καλα τα λες, αλλά πρέπει να σε πάω πολλές βόλτες για να τα καταλάβεις τι εννοώ. Αλλά και το καλό θα το πω. Στο smart-άκι άκουσα τα σαξόφωνα και το θυμήθηκα. Και μπορεί ο Indiblog να έχει δίκιο σ αυτά που λέει, αλλά και η απίστευτη αίσθηση να πηγαίνεις σπίτι και ότι θυμάσαι να χαίρεσαι είναι έργο net και είμαστε προνομιούχοι που το ζούμε. Αλλά αυτά θα τα πούμε άλλη ώρα. Προσωρινά οφείλω μία μεταμεσονύχτια περατζάδα σε άλλα μονοπάτια. Έστω και καθυστερημένα… Χρόνια πολλά Πρίγκιπα

Advertisements


Categories: Internet Life

2 replies

  1. “η απίστευτη αίσθηση να πηγαίνεις σπίτι και ότι θυμάσαι να χαίρεσαι είναι έργο net και είμαστε προνομιούχοι που το ζούμε.”
    Και για μένα προσωπικά, και όχι μόνο λόγω δουλειάς, ήταν όνειρο ζωής. Απλά λέω ότι η τεράστια ευκολία του να αποκτήσεις οτιδήποτε κατά κάποιο τρόπο το απαξιώνει.

  2. Και έχεις δίκιο για τα πιο πολλά πράγματα μεταξύ αυτών και η μουσική. Όπως είπα δεν διαφώνησα. Απλώς λόγω δουλειάς ο καθένας “φορτώνεται” και από διαφορετικά πράγματα.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: