Βάλτα να πάνε (πήγανε;)

thesting.jpgΜεγάλες πλάκες θα έχουμε μ αυτές τις απόπειρες για να κοπεί το μη κρατικό στοίχημα (για το αν και κατά πόσο είναι παράνομο υπάρχουν και τα ευρωπαικά δικαστήρια που έχουν να πουν δύο κουβέντες). Ειδικά αν ισχύουν τα μισά μόνο απ όσα διαβάσα στην κουβέντα που στήθηκε στο Buzz (με data και από από foti και Nylon) τότε θα γελάνε και τα τσιμέντα (παραλαγή αθάνατης ατάκας από την ποδοσφαιρική πιάτσα) με το ROI της απόπειρας. Μέχρι και ειδικό παρολί θα στήσουνε στην αλλοδαπή…Categories: Internet Life

14 replies

 1. Έχει όμως και παράπλευρες ιστορίες το όλο σκηνικό με πολύ μεγάλη πλάκα.

  Βγάζει το Bonanza.gr αυτό εδώ το post και γίνεται πανικός στην πιάτσα. Ενημερώνουν τον Κωστάκο (πρόεδρος του ΟΠΑΠ) για το συγκεκριμένο post και τρελαίνεται. “Στείλτε μου το αμέσως με fax!” (η πιθανότητα να ανοίξει τον υπολογιστή του να το διαβάσει δεν έπαιζε).

  Του το έστειλαν και τώρα αρχίζουν τα όργανα…

 2. Το οποίο bonanza.gr, αγαπητέ Nikos (=Nylon.gr), είναι “μέλος του Nylon blog network”.

  Απλά για την ιστορία.

 3. τι είναι “Nylon blog network”;

 4. Και τι εννοείτε όργανα; Σοβαρά όργανα ή απλώς συστάσεις;

  Διότι όπως το διάβασα το post εγώ δεν είναι για πολλά – πολλά όργανα. Αναφέρει πρόσωπα αλλά δεν βρίζει…

 5. Όταν λέμε όργανα δεν εννοούμε φυσικά ότι εμείς θα βρίσουμε κάποιον απλά τα όργανα ξεκίνησαν διοικητικά για αυτούς που βγάζουν βρώμες….
  Εμείς αυτό που κάναμε ήταν να αναφέρουμε απλά το γεγονός.

 6. Ναι, αγαπητέ παρατηρητή. Ακριβώς όπως το λες είναι.

  Απλά, είναι πολύ προφανές για να χρειάζεται διευκρίνηση.

  Εκτός αν θέλεις να πεις κάτι άλλο, αλλά είπες να περάσεις πρώτα από Λαμία…

 7. @Ηλία:

  Κατά το 9rules Network ή το Gawker Network, ή το GigaOm κλπ.

  Τίποτα πρωτότυπο…

 8. @spike

  Κατάλαβα όργανα από τους άλλους όχι από εσάς. Δηλαδή μηνύσεις κλπ ότι κάτι κακό γράψατε. Εσείς όντως δεν βρίσατε. Αλλά το δικό μας “όντως” δεν είναι όλων “όντως”. Ασέ που κάθε οργανισμός έχει και ένα κοπάδι δικηγόρους που τους πληρώνει ούτως ή άλλως.

  PS προς όλους. Άργησα αλλά είχα περιπέτεια με κινητοεταιρεία…

 9. Mπα μάλλον τα πήραν στον ΟΠΑΠ με τον υπάλληλό τους και ψάχνουν να τον σκίσουν τώρα για αυτά που είπε σχετικά με στημένο αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα του κάνουν τίποτα. Το κακό είναι για τους ηλίθιους που ακούνε τέτοιους ανθρώπους σαν το Γεωργίου και χάνουν τα λεφτά τους δυστυχώς.

 10. ΠΟΛΛΑ τα λεφτά αγάπη μου ;)

 11. Τώρα… μεταξύ μας…. διάβαζα εκεί το Niko για τον Κωστάκο και το fax και πήγα μέχρι το Opap.gr. Και πριν αρχίσω τα snort και τα snourt θέλω να ρωτήσω την γνώμη σας σε δύο πράγματα.

  Πρώτον. Μπορεί κάποιος ευλογημένος να μου απαντήσει γιατί αυτό το site γράφει “Ορθότερη απεικόνιση αυτού του site επιτυγχάνεται με Internet Explorer 6.0 και άνω και ανάλυση οθόνης 1024×768” ;

  Και δεύτερον. Θα φταίω άμα γράψω πουθενά ότι “Ορθότερη απεικόνιση αυτού του site επιτυγχάνεται με Internet Explorer 6.0 και άνω, ανάλυση οθόνης 1024×768, κλειστή οθόνη και 4 καρτέλες ηρεμιστικά”;

 12. Όσο ασχολείσε μαζί τους το χρόνο σου χάνεις δυστυχώς. Η ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΉΡΥΝΣΗ σε όλο της το μεγαλείο. Eδώ δες http://www.opap.gr/pressdetails.asp?pressid=319&ptype=NEWS&txtid=&langID=1να καταλάβεις τι γίνετε…Για ρουφιάνους ψάχνουν οι άνθρωποι.

 13. Πρώτον. Μπορεί κάποιος ευλογημένος να μου απαντήσει γιατί αυτό το site γράφει “Ορθότερη απεικόνιση αυτού του site επιτυγχάνεται με Internet Explorer 6.0 και άνω και ανάλυση οθόνης 1024×768″ ;

  Εχμ… ευλογημένος μπορεί να μην είμαι… ;-)

  Αλλά οι δικτατορίες είναι, γενικώς, κακό πράγμα…

 14. Φίλε μου Biz…τα ξέρω αυτά με τις δικτατορίες καθώς τα καυτηρίαζα δεόντος παλαιότερα. Αλλά ΑΥΤΗ η διευκρίνηση σ ΑΥΤΟ το site είναι αστείο δεν είναι “δικτατορία”.

  Είναι σα να βλέπεις μία παράγκα στις φαβέλες με ακριβό συναγερμό και φωτοκύτταρο στην -ο Θεός να την κάνει- πόρτα…

  PS. Προς όλους. Αυτό με την “παράγκα” είναι ποιητική αδεία μην το πάμε αλλού… :-)))))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: