Δεν συμμετέχει η ακατανόμαστη

*()(*@)^$@)$)@(*$)!@(*&$)!@(*$&)@!(*$&)!@(*&$)!@(*&$)@!(*$ μέσα. Όποιος θέλει σοβαρή κουβέντα ας την κάνει. Θα μας βρει εκεί.

Update: Δεν θα μας βρείτε εκεί γιατί το εκεί έκλεισε. Θα πάμε να διαβάσουμε αυτό που κάτι μας θυμίζει και θα επανέλθουμε..

Advertisements


Categories: Internet Life

4 replies

 1. Υπάρχει και η λύση του Google bombing….

  catch my drift?

 2. Φυσικά…

  Άλλα όπως βλέπεις δεν είμαι στην συγκεκριμένη περίπτωση υπέρ τέτοιων λύσεων. Το μπινελίκι ήταν για την κατάσταση. Την ακατανόμαστη δεν την ξέρω αλλά και την όλη αντίδραση τη βρίσκω υπερβολική. Προσωπικά όταν με ενοχλούνε ενοχλώ και εγώ. Και όχι με το να κρατάω την αναπνοή μου όπως κάναμε μικροί. Αλλά δεν είμαι εγώ ο vrypan ούτε έστησα εγώ μία τόσο δημοφιλή υπηρεσία.

  Την όλη παραφιλολογία όμως που αναπτύχθηκε την περίμενα. Άλλοτε τα λέγαμε flames…. Σε κάθε περίπτωση δεν μου αρέσει που έκλεισε το monitor, όπως δεν μου αρέσει και ότι εκλεισε εν θερμώ. Θεωρώ όμως ότι όλοι έχουμε το δικαίωμα όταν κάνουμε πράγματα που κατά βάση είναι γούστο μας και προσωπική μας δουλειά να λειτουργούμε και εν θερμώ και εν ότι θέλουμε. Ακόμα και σε επαγγελματικά θέματα το συγχωρώ αρκεί να γνωρίζει όποιος το κάνει πως υπάρχει ένα τίμημα.

 3. Παρατήρησε όμως τι κουβέντα αναπτύχθηκε, στην Ελληνική blogoσφαιρα, και τι έγινε τελικά.

  Ενώ θα μπορούσε κάλλιστα, ένας εκ των δυο, να δείξει μεγαλοπρέπεια, να κάνει ένα βήμα πίσω και να πει την μαγική λέξη… ‘Συγνώμη’.

  Τιμωρείται το Ελληνικό blogging, από την ξεροκεφαλιά 2 ανθρώπων. Έχουν τα (μικρά) δίκια τους, αλλά ο χρόνος και ο κόσμος δεν γουστάρει τους (τόσο έντονα) πεισματάρηδες.

  Για να πω και την κακία μου, όμως…. και οι δυο είναι πολύ εύκολα αναπληρώσιμοι. Ειδικά, η δεύτερη που αποφάσισε να τα βάλει με την… λήθη!

 4. Δεν έχω λόγο να διαφωνήσω foti. Δεν συμφωνώ σε όλα αλλά δεν έχει σημασία. Θεωρώ ας πούμε μεγάλο το κενό του monitor όχι τόσο γιατί είχε μια μεγάλη βάση bloggers όσο γιατί αποτελούσε και σημείο αναφοράς. Ακόμα και το ότι για πολλούς -όπως κατάλαβα από κείμενα που διάβασα- αποτελούσε στόχο η είσοδός τους σ αυτό, έβγαιναν χρήσιμα συμπεράσματα και κυλούσε η πέτρα (η οποία ως γνωστών μαλλί δεν πιάνει). Δεν έχω λόγω να διαφωνήσω όμως γιατί περίμενα μία τέτοια εξέλιξη – ή κάποια άλλη παρόμοια με άλλους πρωταγωνιστές.

  Το Internet εξακολουθεί να είναι καινούριο μέσο και εξακολουθεί -ευτυχώς- να εκπλήσσει και να δημιουργεί απορίες και ευχάριστα ή δυσάρεστα προβλήματα. Ορισμένα από αυτά μπορεί να οδηγήσουν μέχρι και σε δικαστήρια και λογικά θα οδηγήσουν. Θα μπορούσε όμως να γίνει διαφορετικά. Το Internet έφερε και φέρνει ακόμα μία επανάσταση (εντός και εκτός εισαγωγικών). Οι εντάσεις, οι διαφωνίες οι παρεξηγήσεις και φυσικά οι καινούριες δομές και οι κανόνες που πρέπει να γεννηθούν είναι μέρος όλων των επαναστάσεων. Δεν ανακαλύπτουμε τώρα τον τροχό.

  Σε όσα blogs όμως επισκέφτηκα, η ιστορία monitor προσωποποιήθηκε με αποτέλεσμα να χάσω τη διάθεσή μου για συμμετοχή. Κακώς μάλλον και ελπίζω να μην ξανασυμβεί. Δεν είναι και αυτό μέρος του blogging όμως; Δεν μπορούσα να γράψω και δεν έγραψα. Δεν είμαι εδώ όμως ως επαγγελματίας γραφιάς που όταν πρέπει να γράψει θα γράψει και όσο μπορεί καλύτερα. Είμαι ως Uroborus και ως Περικλής και αναπόφευκτα αντιλαμβάνομαι και βιώνω κάποια πράγματα διαφορετικά.

  Ασέ που τώρα κάνουμε και πιο ήσυχα τη συζήτηση…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: